Project Summary

INTENSSS-PA har til formål at støtte lokale og regionale myndigheder omkring koordinering af strategisk energiplanlægning med den fysiske planlægning (kommuneplanlægning) og regionale udfordringer indenfor klima, erhverv m.v.

Inddragelse af stakeholders gennem syv regionale Living Labs

For at opfylde målsætningen vil INTENSSS-PA projektet gennem living lab konceptet facilitere et samarbejde  mellem offentlige myndigheder og et bredt netværk af private og offentlige stakeholders.

Konkret har projektet udviklet et netværk af syv regionale Living Labs (RLL), et i hver af de syv regioner, som deltager i projektet.

Design og anvendelse af et koncept for integreret energiplanlægning

De syv Living Labs er fokuseret på at designe op optimere et bæredygtigt energiplanlægningskoncept, som skal danne grobund for udviklingen af syv bæredygtige energiplaner i hver af de syv regioner. Den overordnede tilgang involverer læringssessioner, eksperimentelle projekter og networking.

Formidling af projektet

Projektet formidles gennem kommunikation og  relevante aktiviteter, herunder nationale Roadshows og løbende dialog og evaluering i samarbejde med de politiske beslutningstagere.  Det forventes, at over 200 mennesker deltager i kapacitetsopbyggende aktiviteter udført inden for Living Lab netværket, mens over 1000 personer orienteres om projektets resultater og aktiviteter, herunder de involverede parter og de politiske beslutningstagere.

shutterstock_226318888 red

 

INTENSSS-PA:

A SYSTEMATIC APPROACH FOR INSPIRING TRAINING ENERGY-SPATIAL SOCIOECONOMIC SUSTAINABILITY TO PUBLIC AUTHORITIES 

Back to Top