• Udvikling af koncepter for helhedsorienteret energiplanlægning

    INTENSSS-PA vil støtte kommuner og regioner omkring integrering af energitemaet i by- og sektorplanlægning

  • Helhedsorienteret energiplanlægning udført af lokale myndigheder

    INTENSSS-PA har til formål at udvikle og implementere et kapacitetsopbygningsforløb for lokale myndigheder og andre aktører involveret i den lokale planlægningsproces

  • Helhedsorientret energiplanlægning baseret på brugerinvolvering

    INTENSSS PA organiserer 7 europæiske Regionale Living Labs hvor lokale myndigheder og aktører vil samarbejde omkring udvikling og test af et innovativt energiplanlægningskoncept

LÆS MERE OM VORES REGIONER

ENERGIALLIANCE TREKANTEN

Trekantområdet består af syv kommuner og er hjemsted for 350.000 borgere og omkring 18.500 virksomheder fra mere end 70 forskellige brancher.

Samarbejdet har især fokus på indsatser inden for produktion, entreprenørskab og kultur. Samarbejdet indeholder også en fælles planstrategi og fælles rammer for kommuneplanlægning.

I INTENSSS-PA konsortiet er Trekantområdet repræsenteret af Middelfart kommune, der var en af de første danske kommuner, der havde fokus på klimaforandringer og bæredygtige energiprojekter. Generelt er den danske ”Regional Living Lab” sammensat af aktører fra de fire kommuner: Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart. Og er blevet døbt ”Energialliance Trekanten” (Triangle Energy Alliance) af partnerne.

 

Læs mere>

Koncepter for helhedsorienteret energiplanlægning

Formålet med INTENSSS-PA er at opbygge viden og kapacitet i relation til udvikling af bæredygtig energiplanlægning og implementering af forskellige energiprojekter.

Projektet er rettet mod kommuner og regioner, der vil blive støttet i en øget fokus på integreret bæredygtig energiplanlægning gennem en participatorisk og tværsektoriel beslutningsproces. Denne proces vil bl.a. koordinere kommuneplanlægningen med den strategiske energiplanlægning.

Specifikt vil projektet udvikle syv regionale bæredygtige energiplaner i syv regioner i syv EU-medlemslande. Dette vil ske gennem dynamiske samarbejdsmiljøer i Regional Living Labs (RLL).

about_img

Om os

INTENSSS PA projektet involverer 17 organisationer fra syv EU medlemslande LÆS MERE>

Back to Top